2021-01-05 07:54:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kevesebbet kellene görcsölnie bizonyos dolgokon

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Vegye észre a figyelmeztető jeleket! Össze kell szednie magát, ha az eddigi pozícióját meg szeretné tartani. Ha nem, akkor meg a másik úton kellene jobban elgondolkodnia. Az a legrosszabb, ha összevissza kapkod.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kevesebbet kellene görcsölnie bizonyos dolgokon. A baj többnyire akkora, amekkorára képes feldagasztani magában. Ha sokat morfondírozik egy ilyen dolgon, akkor ne is csodálkozzon, ha végül kitölti a napjait.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy önt régóta bántó ügy miatt kezdhet nyomozásba, és ez minden maradék erejét felemésztheti. Ráadásul, amit megtud, az sem biztos, hogy hasznára lesz. Gondolja végig, mire fecsérli az erejét!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a kiegyensúlyozott Mérleg jegyébe lép. Ma valahogy minden könnyeden megy: az ügyintézés, a munkahelyi megbeszélések, a családi gondok rendezése. Használja ki ezt a napot, mert nagyot léphet előre!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sikeres tárgyalások, előnyös szerződéskötések várnak ma önre. Lehet, hogy ez csak annyiban mutatkozik meg, hogy sikerül valamit nagyon kedvezményesen megvásárolnia, de örülni fog a megspórolt pénznek.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Meg kell őriznie a higgadtságát, ha helyt akar állni. A csillagok nagy kihívások elé állíthatják, és vannak emberek, akik mindenáron meg akarják ingatni az önbizalmát. De mindez csak azért van, hogy megedződjön a harcban.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma a Mérleg jegyébe lép. Járjon nyitott szemmel, és szívvel! Még mindig nehéz ugyan az ön bizalmába férkőzni, mert az utóbbi idők csalódásai miatt kissé zárkózott lett. De van valaki, akinek bízvást kinyithatja a szívét.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Fogja vissza magát! Azért, mert esetleg önmagával van baja, hajlamos lehet ma mindenkibe belemarni, kötözködni. De ezzel éppen azokat bánthatja meg, akik a segítségére lehetne. Legyen jó hozzájuk!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kevesebbet kellene költekeznie! Az elmúlt ünnepek alatt nem nagyon nézte, mire megy a pénze, és persze ezzel sok örömet szerzett a szeretteinek. Most viszont a spórolás ideje jött el, ezt be kell látnia önnek is.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Örömteli nap áll ön előtt. A következő időszakban sikerül új vállalkozást beindítania, vagy valamilyen, nagy kihívást jelentő szellemi munkába kezdenie. Ez utóbbiban talán még szerencsésebb lehet, mert nagy erők támogatják benne.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most a karrierje van a középpontban, ezért talán nem tud eleget törődni a társával. Ha el akarja kerülni, hogy emiatt őt keserűség töltse el, vagy rivalizálni kezdjen, szánjon egy kis időt a vele való beszélgetésre!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy régen dédelgetett tervét a mai napon előveheti a fiókjából. Most akár még támogatókat is találhat a megvalósításához. Használja ki a lehetőséget, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Aztán még a ranglétrán is feljebb kapaszkodhat.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: